Bouwmarkten in Nederland

Hieronder vind je een overzicht van bouwmarkten in Nederland. De meest bekende en grootste bouwmarkten zijn voor jou opgesomd!

Gamma

Ontdek één van de 166 bouwmarkten voor alle klussen & klusbenodigdheden. Gamma is dé nummer één doe-het-zelf bouwmarkt bij jou in de buurt. Deze bouwmarkt heeft alle materialen voor huis en tuin. Je kunt een van deze bouwmarkten bezoeken of online shoppen. Gamma is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs en met een gedegen klusadvies. En uiteraard met praktische hulp!

Praxis

Met meer dan 60.000 artikelen en 153 winkels kun je altijd wel terecht en slagen bij Praxis. Praxis is de bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en je badkamer. Praxis heeft letterlijk alles in huis voor iedere klas. En vanaf 30 euro kun je dit zelfs al gratis thuis laten bezorgen! Maar ook voor hulp en inspiratie kun je bij Praxis prima terecht.

Karwei

Geen punt bij Karwei. Karwei heeft maar liefst 136 vestigingen, waarvan veel op zondag open zijn. Daarnaast zijn de vestigingen altijd dichtbij gelegen. Bij Karwei heb je de keus uit kant-en-klare artikelen of je gaat zelf aan de slag. Maar ook dan helpen we je graag. Karwei is dé decoratieve bouwmarkt van Nederland voor de doe-het-zelver van nu. Karwei weet naast klussen ook van alles af van modern inrichten.

Hornbach

Hornbach is er voor de echte doorzetters. Voor klussers die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws willen maken of juist het oude willen opknappen. Dagelijks staan er duizenden medewerkers klaar om jou e voorzien van het juiste advies en het beste assortiment voor ieder project. Hornbach opende zijn deuren in 1968 als eerste onderneming in Europa als bouwmarkt in combinatie met een tuincentrum. Op de dag van vandaag is Hornbach vertegenwoordigd met meer dan 140 vestigingen van mega formaat in onder andere landen als Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, en Nederland.

Hubo

Hubo: de totaaloplossing voor elke klus. Al meer dan tachtig jaar is Hubo een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Door heel Nederland kun je op de dag van vandaag terecht in maar liefst 150 winkels. Elk filiaal behoort tot een zelfstandige ondernemer die je persoonlijk benadert en je zo goed mogelijk helpt met de door jou te verrichten klussen. Zo blinkt iedere Hubo stuk voor stuk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise als het aankomt op klussen in en rond je huis. Voor een nog groter assortiment, is het de moeite waard om Hubo XL eens te bezoeken. Hier vindt je een ruimere keuze aan tuinhout, sanitair en bouwmaterialen.

Formido

Formido is een service bouwmarkt bij jou in de buurt. Het is de doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een schappelijke prijs. Formido biedt al jouw klusartikelen die jij nodig hebt voor zowel een eenvoudige klus als voor bij een grote verbouwing. De vestigingen van Formido bevinden zich voornamelijk buiten de grote steden.

 

TOP 5 AANBIEDERS

Gamma Bekijk deze aanbieder Praxis Bekijk deze aanbieder Karwei Bekijk deze aanbieder Hornbach Bekijk deze aanbieder Hubo Bekijk deze aanbieder Formido Bekijk deze aanbieder