Wat voor verlichting is op je vrachtwagen verplicht?

Er zijn heel veel soorten verlichting voor je vrachtwagen, variërend van verplichte verlichting tot decoratieve verlichting. Je kunt lampen hebben aan de voor-, achter- en zijkant van je truck en natuurlijk heb je ook in je cabine lampen nodig. Maar waar vind je al deze verlichting? In de webshop van Truckjunkie! In dit artikel gaan we dieper in op het assortiment lampen van deze truck shop.

Wat voor vrachtwagenverlichting bestaat er?

Bij Truckjunkie kun je een ruime keuze aan vrachtwagenverlichting vinden, waaronder:

  • Dubbelbranders;
  • Breedtelampen;
  • LED-lampen;
  • Verstralers;
  • Mistlampen;
  • Achterlichten;
  • Toplichten.

Welke verlichting is verplicht voor je vrachtwagen?

In veel landen moet je vrachtwagen verplicht bepaalde soorten verlichting hebben. Dit houdt in dat je tenminste koplampen, achterlichten, remlichten, richtingaanwijzers, verlichting voor de kentekenplaat, zijmarkeringslichten, mistlampen en een derde remlicht nodig hebt. Deze eisen kunnen per land of regio verschillen en er zijn vaak extra regels voor bepaalde typen vrachtwagens. Als je met je vrachtwagen buiten Nederland komt, is het belangrijk om de verlichtingsregels van elk land dat je bezoekt te kennen.

Waarom zou je je vrachtwagenverlichting bij Truckjunkie kopen?

Truckjunkie is dé plek waar je alles vindt wat je voor je vrachtwagen nodig hebt. Deze online winkel heeft niet alleen merklampen en universele verlichting, maar ook alle benodigde accessoires voor je truck. Denk aan geurhangers, luchthoorns, vrachtwagen-gordijnen en nog veel meer. Wil je dat je vrachtwagen ook 's nachts opvalt? Neem dan een kijkje op www.Truckjunkie.nl.

Terug naar overzicht

TOP 5 AANBIEDERS

Gamma Bekijk deze aanbieder Praxis Bekijk deze aanbieder Karwei Bekijk deze aanbieder Hornbach Bekijk deze aanbieder Hubo Bekijk deze aanbieder Formido Bekijk deze aanbieder