Vind de ideale baan bij het beste uitzendbureau van Hoorn en Alkmaar

Met de kernwaarden persoonlijk, resultaatgericht en plezier, is BaanBereik dé full service uitzendorganisatie voor het leveren van professionals op elk niveau. De dienstverlening van het beste uitzendbureau van Alkmaar, Hoorn en andere plaatsen in Noord-Holland bestaat uit uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden. Werkzoekenden zijn er aan het juiste adres voor vacatures op ieder niveau. Opdrachtgevers vinden bij BaanBereik flexibiliteit zonder risico’s. Omdat de uitzendorganisatie vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard én een uitgebreid netwerk heeft, vinden werkzoekenden er in de hele provincie Noord-Holland vacatures in allerlei dynamische sectoren. BaanBereik focust zich op banen binnen de Bouw, Techniek en Office. Tegenwoordig vinden ook professionals die op zoek zijn naar een functie binnen de Zorg, het Gemeentelijk Domein en de Horeca er hun droombaan.

Aan de slag in de bouw of de techniek

Wil jij werken in de techniek? Dat is een solide keuze, want er zijn talloze redenen waarom je hiermee een goede stap voor je loopbaan zet. Werken in de techniek vraagt bijvoorbeeld om creativiteit, het toepassen van steeds weer nieuwe technologieën en het oplossen van problemen. Daarnaast haal je veel voldoening uit een technisch beroep. Omdat je echt iets maakt, is het resultaat van werken in de techniek meestal direct zichtbaar. Door de werkzaamheden die jij verricht, worden dingen gebouwd, verbeterd of hersteld. Of je nu installaties en machines onderhoudt, meewerkt aan een groot bouwproject of een bedrijfswagen repareert. Verder is het aan te raden om te solliciteren naar vacatures in de techniek omdat er veel vraag is naar gekwalificeerde professionals. Daarnaast kun je vaak rekenen op een goede financiële beloning.

Werken op kantoor

Wil jij werken in een ander vakgebied, namelijk op kantoor? Omdat dit een van de specialismen van BaanBereik is, vind je er een gevarieerd aanbod aan interessante kantoorbanen. Of je nu op zoek bent naar een kantoorbaan bij een groot of een kleiner bedrijf of instelling. Er is een kantoorbaan voor zowel starters als ervaren professionals binnen de wereld van de office. Dat je op allerlei niveaus in verschillende branches kunt werken op kantoor, is een van de aspecten die dit werk interessant maakt. Bij BaanBereik vind je altijd de vacature voor een kantoorbaan die je op het lijf geschreven is als je in het bedrijfsleven aan de slag wilt, bijvoorbeeld bij een bedrijf in de techniek of de bouw. Je kunt daarbij denken aan vacatures voor administratief medewerker, medewerker orderdesk en service planner, maar ook aan vacatures voor personeels- en salarisadministrateur, allround officemanager en equipment planner.

Terug naar overzicht

TOP 5 AANBIEDERS

Gamma Bekijk deze aanbieder Praxis Bekijk deze aanbieder Karwei Bekijk deze aanbieder Hornbach Bekijk deze aanbieder Hubo Bekijk deze aanbieder Formido Bekijk deze aanbieder