Inspiratie voor jouw traprenovatie

Toe aan een traprenovatie? Dit is vaak een lastige klus en kun je beter overlaten aan de experts op dit gebied! Laat je eens verrassen door diverse trends.

Oog voor detail

Als wij aan een trap denken, dan denken wij al gelijk aan traptreden. Met een likje verf in de kleuren van tegenwoordig maak je je trap weer als nieuw. Als je trap uitsteekt in de woonkamer, maak er dan een echte eyecatcher van door de treden extra te benadrukken. Dit kun je doen met diverse materialen. Experts kunnen jou hierin adviseren.

Handige opbergladen

Hoe handig is het om al je spullen onder de trap kwijt te kunnen? Wat dacht je van opbergladen voor boeken en dergelijke? Er is toch ruimte genoeg! Vooral in een kleiner huis is het een effectieve manier van opbergen.

Alle kleuren van de regenboog

Voor de echte durfal die wel van opvallende elementen houdt, zijn er kleuren. Heel veel kleuren. Geef de trap karakter door de trap te kleuren met secundaire kleuren, of juist zachte tinten als rood, blauw of geel.

Trapleuning

Een trapleuning maakt de trap compleet. De leuning moet daarbij wel bij de vorm van de trap passen. In eerste plaats is een trapleuning functioneel, maar mooi is het natuurlijk ook. Ga jij voor een unieke trapleuning? Kijk dan eens naar een leuning van een tak of boomstam!

Hout doet het altijd goed

Een echte houten trap is nooit een verkeerd idee. Hout is niet alleen eenvoudig te combineren met diverse stijlen, maar het verveelt ook nooit. Een houten trap staat sierlijk en robuust in je woonkamer. De natuurlijke vormen van het hout geven een natuurlijke en rustieke look, of juist speels voor in de kinderkamer!

Terug naar overzicht

TOP 5 AANBIEDERS

Gamma Bekijk deze aanbieder Praxis Bekijk deze aanbieder Karwei Bekijk deze aanbieder Hornbach Bekijk deze aanbieder Hubo Bekijk deze aanbieder Formido Bekijk deze aanbieder