Een ziekenhuis opknappen met Acrosmart-wandbescherming

Zoek jij naar wandbescherming voor in een zorginstelling, zoals een ziekenhuis of GGZ-hospitaal? Dan kun je het beste kiezen voor de Acrosmart-wandbescherming van Mapro. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om je muur te beschermen tegen stoten van rolstoelen, karretjes, ziekenhuisbedden en nog veel meer. Ook is Acrosmart-wandbescherming antibacterieel, wat in een klinische omgeving een must is.

Wil je meer weten over hoe je een ziekenhuis of andere zorgomgeving onderhoudsvrij houdt? Lees dan snel verder, want in dit artikel hebben we het over de effectieve oplossingen van Mapro.

De voordelen van Acrosmart-wandbescherming op een rij:

  • Je bespaart op terugkerende facilitaire kosten;
  • Je vermindert bacterie-opbouw op de muren;
  • Je beschermt wanden tegen krassen en stoten;
  • Je voegt toe aan de brandwering van je pand;
  • Je kunt je pand eenvoudig reinigen en onderhouden.

De zelfstandigheid van patiënten

In een ziekenhuis is de zelfstandigheid van patiënten zeer belangrijk. Als iemand met een (tijdelijke) lichamelijke beperking door de gang wil wandelen, dan is een bepaalde vorm van steun noodzakelijk. Leuningen helpen hierbij. Daarnaast helpt een leuning ook een wand te beschermen. De leuningen van Mapro worden - net als de Acrosmart-wandpanelen - gemaakt met een antibacteriële kunststof, zodat virussen en bacteriën zich minder snel verspreiden.

Waarom is de zelfstandigheid van patiënten belangrijk?

Dat langdurige patiënten nog zelf een wandelingetje kunnen maken of zelf een afspraak in het gebouw kunnen bereiken, draagt bij aan hun gevoel van eigenwaarde. Hierdoor blijft hun mentale gezondheid beter op peil, ook als de lichamelijke gezondheid achteruit gaat. Ook naar buiten gaan is belangrijk en gelukkig kan dit met de producten van Mapro. Die zijn geschikt voor zowel binnen als buiten het pand!

Ontvang je graag meer advies over de toegankelijkheid van je pand? Neem dan contact op met Mapro.

Terug naar overzicht

TOP 5 AANBIEDERS

Gamma Bekijk deze aanbieder Praxis Bekijk deze aanbieder Karwei Bekijk deze aanbieder Hornbach Bekijk deze aanbieder Hubo Bekijk deze aanbieder Formido Bekijk deze aanbieder